Bővül a Pénzügyi Szemle Szerkesztőbizottsága
2019. máj. 21., kedd, 16:46:02

A Pénzügyi Szemle 2019-es szerkesztőbizottsági ülésen döntés született öt új szerkesztőbizottsági tag kinevezéséről. Az új tagok kinevezési okiratát május 17-én ünnepélyes keretek között adta át Domokos László szerkesztőbizottság elnökét helyettesítő Warvasovszky Tihamér, és dr. Németh Erzsébet felelős szerkesztő asszony.



A Pénzügyi Szemle 2019. márciusi szerkesztőbizottsági ülésen döntés született a szerkesztőbizottság megújításáról, melynek keretében öt új tagot neveztek ki, úgymint: prof. dr. Csath Magdolnát, dr. Kuti Mónikát, dr. Martus Bettinát, dr. Sasvári Pétert, illetve dr. Bilal Mehmood-ot.

A szerkesztőbizottság új tagjait tudományos és szakmai tevékenységük, illetve a megjelenő tanulmányaik hazai és nemzetközi elismertsége alapján választották. A kinevezési okiratban Domokos László, mint a szerkesztőbizottság elnöke kérte az újonnan kinevezett tagokat, hogy szakmai tapasztalatukkal és tudásukkal járuljanak hozzá a lap tudományos és szakmai elismertségéhez, társadalmi hasznosulásához.

Bővül a Pénzügyi Szemle Szerkesztőbizottsága

Az új tagok kinevezési okiratát 2019. május 17-én, ünnepélyes keretek között adta át Domokos László szerkesztőbizottság elnökét helyettesítő Warvasovszky Tihamér, és dr. Németh Erzsébet felelős szerkesztő asszony.

Warvasovszky Tihamér az ünnepélyes átadás során kiemelte a Pénzügyi Szemle tudományos munkájának fontosságát és a lapban rejlő lehetőségeket, illetve Domokos László, a szerkesztőbizottság elnökének nevében megköszönte a tagoknak a felkérés elfogadását és sok sikert kívánt munkájukhoz.

Bővül a Pénzügyi Szemle Szerkesztőbizottsága

A kinevezési okirat átadását követően Dr. Németh Erzsébet felelős szerkesztő asszony a Pénzügy Szemle 2018-ban elért eredményeiről és 2019-es terveiről számolt be a szerkesztőbizottság új tagjainak.


A lap jelenlegi kiemelt fókusztémáit itt érheti el.